Actualizando

Capturas de pantalla del iPhone

Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla

Capturas de pantalla del iPad

Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla

Descripción

Zcela nová aplikace týdeníku Respekt.
• Čtení na každý den. V aplikaci nově najdete veškeré aktuální texty jako na Respekt.cz. Stejně tak archiv vydání včetně speciálů Respektu.
• Každý čtenář si může prolistovat vydání ještě před jeho zakoupením či předplacením.
• Pondělní vydání Respektu si můžete číst s předstihem už v neděli ve 12 hodin.
• Můžete také poslouchat audioverze vybraných textů, které načítají profesionálové z Audiotéky.
• Texty obohacujeme o fotogalerie, videa a podcasty.
• Aplikace je mnohem úspornější a rychlejší. Už nemusíte čekat na stažení vydání.
• Články můžete sdílet, jak jste ve svém zařízení zvyklí. Také si je můžete ukládat do záložek, které jsou synchronizované s vašimi uloženými články na Respekt.cz.
• Aplikace nově nabízí noční režim. Samozřejmostí je zvětšování/zmenšování písma.
Děkujeme za vaši dosavadní přízeň a připomínky, které jsme se snažili co nejvíce zapracovat do této verze aplikace. Budeme rádi, když budete naši aplikaci hodnotit a psát k ní recenze. Aplikaci budeme v následujících týdnech ještě dolaďovat, prosíme tedy o shovívavost, když nebude vše fungovat zcela bezchybně. Pokud budete potřebovat naši konzultaci nebo máte k aplikaci jakoukoli připomínku, napište nám na digital@respekt.cz.
Aplikace je dostupná pro iOS ve verzích 10.3 a výše. Bohužel není v našich možnostech podporovat zastaralé verze operačních systémů. Pokud by se vás tato změna dotkla a nebude na vašem zařízení možné aplikaci aktualizovat a používat, napište prosím tuto informaci na predplatne@economia.cz. Nabídneme vám kompenzaci.
••••
An iPad and iPhone version of the Respekt magazine.
Czech language only.
••••
--
Respekt je možné kupovat po jednotlivých vydáních, anebo prostřednictvím předplatného. Předplatit časopis je možné na jeden měsíc nebo na jeden rok.
Ceny za jednotlivá čísla i předplatné jsou uvedeny na formuláři při nákupu. Platba je vždy odepsána ihned po potvrzení nákupu z účtu iTunes prostřednictvím platební metody zadané uživatelem na účtu iTunes.
Roční i měsíční předplatné se vždy automaticky obnovuje, pokud automatické obnovení nevypnete nejpozději 24 hodin před vypršením předplatného.
Platba za automatické obnovení bude odepsána z účtu iTunes vždy 24 hodin před vypršením předplatného, a to za stejnou cenu jako při původní platbě.
Automatické prodlužování předplatného můžete vypnout v nastavení uživatelského účtu ihned po nákupu předplatného. Předplatné není možné zrušit během doby jeho trvání.
Podmínky používání a nakládání s osobními údaji jsou dostupné na www.respekt.cz.

Lo nuevo en la versión 5.4.9

Opravy drobných chyb

Vendedor

Nombre

Respekt Publishing, a.s.

Información

Categorías

Versión

5.4.9

Tamaño

46,5 MB

Game Center

No

VPP Device Licensing

Puntuación

Clasificación 12+ por:
Blasfemias o humor vulgar poco frecuentes/moderados
Temas de horror/miedo poco frecuentes/moderados
Consumo de alcohol, tabaco o drogas, o referencias al mismo poco frecuentes/moderados
Contenido sexual o desnudez poco frecuentes/moderados
Información médica/sobre tratamientos poco frecuente/moderada
Temas para adultos/provocativos poco frecuentes/moderados

Compatibilidad

iOS 10.3 o posterior

Dispositivos

iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2.ª generación), iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini, iPad (4th Generation) (Wi-Fi), iPad (4th Generation) (4G), iPad (5.ª generación) Wi-Fi, iPad (5.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad (6.ª generación) Wi-Fi, iPad (6.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro, iPad Pro (Cellular), iPad Pro (9,7 pulgadas), iPad Pro (9,7 pulgadas) (Cellular), iPad Pro de 12,9 pulgadas (2.ª generación), iPad Pro de 12,9 pulgadas (2.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (10,5 pulgadas), iPad Pro (10,5 pulgadas) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (11 pulgadas), iPad Pro (11 pulgadas) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 12,9 pulgadas (3.ª generación), iPad Pro de 12,9 pulgadas (3.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air (Cellular), iPad Air 2, iPad Air 2 (Cellular), iPad Air (tercera generación), iPad Air (tercera generación) Wi-Fi + Cellular, iPad mini Retina, iPad mini Retina (Cellular), iPad mini 3, iPad mini 3 (Cellular), iPad mini 4, iPad mini 4 (Cellular), iPad mini (5.ª generación), iPad mini (5.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad (7ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 11 pulgadas (2.ª generación), iPad Pro de 11 pulgadas (2.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 12,9 pulgadas (4.ª generación), iPad Pro de 12,9 pulgadas (4.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad Air (4th Generation) (Wi-Fi), iPad Air (4th Generation) (Wi-Fi + Cellular), iPad (8.ª generación) Wi-Fi, iPad (8.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 11 pulgadas (3.ª generación), iPad Pro de 11 pulgadas (3.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro de 12,9 pulgadas (5.ª generación), iPad Pro de 12,9 pulgadas (5.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad (9.ª generación), iPad (9.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPad mini (6.ª generación), iPad mini (6.ª generación) Wi-Fi + Cellular, iPod touch (sexta generación), iPod touch (7ª generación)

Idiomas

inglés

App Store: Valoraciones de clientes

Todas las versiones

 0,0 (Sin valoración)

App Store: Reseñas de clientes

Ninguna entrada